top of page

Ny pakke til Torino


Milan har presentert en ny overgangspakke for å friste Torino til å gi slipp på Andrea Belotti.

Den italienske landslagsspissen, som scoret 24 mål for Sinisa Mihajlovic sitt lag i fjor, har en utkjøpsklausul på € 100 millioner. Den gjelder dog kun for utenlandske klubber, og Milan forsøker å få ned prisen ved å inkludere flere spillere i handelen.

Det forrige tilbudet som ble mottatt i Torino var i følge Sportitalia på € 40 millioner pluss permanente overganger for Gabriel Paletta og M´baye Niang. Dette skal Torino akseptert, men kun dersom summen ble doblet.

Milan har i følge nettstedet kommet med det samme tilbudet en gang til, men i tillegg har de inkludert Manuel Locatelli på et to år langt utlån.

Andrea Belotti ble nylig droppet fra posteren hvor Torino presenterte sine drakter for den kommende sesongen, og mye tyder på at deres største stjerne ser for seg å spille i en annen klubb fra høsten av.

Andrea Belotti har aldri lagt skjul på sin kjærlighet for Rossoneri, og en overgang til Milano kan meget vel være spissens hovedprioritet. Det er dog interesse fra Chelsea, men engelske medier hevder at deres hovedprioritet er Real Madrid-spiss Alvaro Morata. Sistnevnte har blitt linket til Milan tidligere i sommer.

Marco Fassone uttalte nylig at Milan ønsker en ny spiss og at valget står mellom de to overnevnte og eks-Milanista Pierre-Emerick Aubameyang.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page