top of page

Ny dom fra UEFA


Milan blir på nytt straffet av det Europeiske fotballforbundet.

Det ble klart etter at de offentliggjorde dommen mot Milan tidligere i dag. UEFA krever at Milan sitt budsjett skal være i balanse innen 30. juni 2021. Dersom ikke dette kravet oppfylles vil Milan igjen bli utestengt fra all Europeisk klubbfotball i regi av UEFA gjennom sesongene 2022/23 og 2023/24. Videre holdes det tilbake € 12 millioner som klubben i utgangspunktet hadde krav på etter høstens gruppespill i Europa League. Videre vil Milan kun få lov til å registrere 21 spillere for deltakelse i Champions League/Europa League i sesongene 2019/20 og 2020/21 dersom de kvalifiserer seg.

Bakgrunnen for at det nå kommer nye sanksjoner mot klubben er dommen som falt i sommer, hvor Milan ble utestengt fra alle UEFA sine turneringer grunnet brudd på Financial Fair Play-reglementet. Dette ble deretter anket, og saken ble behandlet av CAS. Idrettens domstol mente at UEFA sin beslutning var for streng, og at dommen måtte annulleres. Videre ble det bestemt at saken skulle opp til ny behandling.

Det er ikke kommet en offentlige uttalelse fra ledelsen i klubben enda, men Sky hevder at Milan igjen kommer til å anke UEFA sin avgjørelse til CAS.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page