top of page

Norsk landslagsspiller debuterte for Milan med seierDen norske landslagsspilleren Stine Hovland debuterte for Milan når Roma ble beseiret 3-0 i serieåpningen.

Stine Hovland (28) gjorde i dag sin offisielle debut for Milan i 3-0-seieren mot Roma. Den norske landslagsspilleren signerte for Milan i juli etter å ha spilt fem år i Sandviken. Hun etablerte seg på det norske landslaget i 2018 og har siden vært et fast medlem av landslagstroppen, og forsvarsspilleren har så langt fått 6 landskamper. I oppkjøringen har hun vært fast inventar på Milans lag, som håper å kunne ta opp kampen med Fiorentina og Juventus i kampen om ligatittelen. Hovland har også scoret mål i oppkjøringen og virker å ha etablert seg som en viktig brikke i Maurizio Ganz lag.

Mot Roma fikk man en perfekt åpning på sesongen, med 3-0-seier. Det stod 0-0 til pause, men etter hvilen våknet Milan-laget og finske Nora Heroum sendte Milan i ledelsen i det 69′ minutt. Conc doblet ledelsen knappe ti minutter før slutt, før storscorer Giacinti fastsatte sluttresultatet til 3-0.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page