top of page

Nok et stortalent bortkastet?Milan ser ut til å låne ut Jose Mauri i en avtale som gir Empoli rettighetene til å kjøpe ham dersom lånet er vellykket, og dermed kan det se ut til at Milan slipper et stortalent til nettopp Empoli for andre sesong på rad.

Jose Mauri kom til Milan etter en god sesong i Parma, men slet lenge med å få muligheten i den rødsorte drakten. Til slutt fikk 20-åringen et lite gjennombrudd, og på tampen av sesongen var han blant de som leverte best. Det ser likevel ikke ut til at han får en ny mulighet til å vise seg frem denne sesongen, og Mauri skal ønske mer spilletid enn hva han har blitt forespeilet i Milan. Det går nå mot et utlån til Empoli, som imponerte med en tiendeplass i fjorårssesongen. De skal ha sikret seg en opsjon på kjøp og dermed kan Mauris tid som Milan-spiller være over. Enda verre blir det når Milan gjør dette samtidig som de låner inn unggutten Pasalic, uten opsjon på kjøp. Å kvitte seg med en av klubbens største talenter for å låne et talent av en annen klubb gir ingen mening, men det ser ut til å være utfallet i avtalen som virker å gagne Empoli i stor grad.

Der spiller blant annet Riccardo Saponara som spilte for Milan i 2014/15-sesongen uten å få nevneverdig med muligheter. Den påfølgende sesongen leverte han fem mål og elleve målgivende pasninger for Empoli, hvilket gjorde ham til en av Serie As mest ettertraktede spillere. Milan skal ha vært blant klubbene som har forsøkt å kjøpe ham i sommer, og skal angivelig ha vært villig til å gi hele 18 millioner euro for en spiller de solgte for bare 4 millioner euro i fjor, hvilket innebar at man tapte penger på ham også under oppholdet i klubben etter at han ble kjøpt for 4,8 millioner euro. Med tanke på Jose Mauris talent er det all mulig grunn til å frykte at en lignende situasjon kan oppstå igjen, og Milan kan se ut til å kaste bort nok et stortalent denne sommeren. Utrolig nok oppstod også salget av Saponara etter et lån av nettopp en Chelsea-unggutt, den gang Marco van Ginkel, men det ser ikke ut til at Milan har lært av sine feil.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page