top of page

«Noe helt spesielt her»


Manuel Locatelli mener at han og resten av ungguttene kan lede klubben til suksess de neste ti årene. 

Manuel Locatelli er virkelig på alles lepper, slik som Gianluigi Donnarumma var i fjor, etter at han har fått sitt gjennombrudd på A-laget til Milan. Matchvinner mot Juventus og trening med Italias A-landslag er ikke småtterier for en 18-åring, men Locatelli har ingen problemer med å holde føttene på bakken.

«Om det er vanskelig å holde seg på jorda? Det føles som om det er kompisene fra Galbiate, min by, som jeg spiller med,» sa midtbanespilleren til La Gazzetta dello Sport.

«Hvis jeg hadde tenkt på penger i min alder ville jeg aldri kommet meg noen vei.»

Locatelli fremstår som en reflektert ung mann som trenger å forbedre seg.

«For meg er det viktigste å ta nye steg. Jeg må jobbe med fysikken og mine ferdigheter til å holde på ballen. Mitt mål er å utvikle meg nok til å få starte kamper for dette Milan-laget.»

Etter Italia sine kamper mot Liechtenstein (4-0) og Tyskland (0-0) samlet Giampiero Ventura sammen en tropp med spillere fra Serie A og B for å ta en nærmere titt på potensielle landslagsspillere. Der var Milans midtbanespiller blant de utvalgte.

«Det var artig å få trene med landslaget, men jeg må ta et steg av gangen. Jeg forventer meg ingenting, men fokuserer på nåtiden og holder føttene godt plantet på jorden.»

Vincenzo Montella har et ungt lag med mange unggutter, og Locatelli tror de kan innfri forventningene i år og ta store steg i fremtiden.

«Vi har et godt prosjekt her i Milan og vi er mange unggutter som kan bringe suksess til klubben de neste ti årene. Det er noe spesielt på gang her.»

«Personlig ønsker jeg å fortsette med det jeg gjør nå, men for laget er det utrolig viktig å komme tilbake til Europa og det er det vi jobber for hver eneste dag.»

3 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page