top of page

Niang: «La meg velge selv»


Franskmannen vil ikke bli presset ut av klubben. 

Det sier angriperen til . For noen dager siden ble det kjent at Milan var enige med Spartak Moskva om en overgang verdt € 18 millioner, men Niang takket nei til russerne. De skal ha kommet med et nytt og forbedret bud, men 22-åringen vil ikke forhaste seg. Torino har også vist interesse, men deres bud skal være langt under det Spartak tilbyr Milan.

På dagens pressekonferanse i forbindelse med kampen på Shkendija, en kamp Niang er utelatt fra, sa Montella at han var skuffet over spilleren og at det å spille for en klubb som Milan burde gi glede, ikke stress. Videre sa manageren at Niang viste seg fra en annen side i fremtiden. Franskmannen har levert en sykemelding som gir ham gyldig fravær fra treninger frem til overgangsvinduet er stengt.

«Jeg hørte Montella sine ord på pressekonferansen. Jeg vil bare få sagt at fotball har alltid vært min største kjærlighet og det er mitt yrke,» sa Niang til MilanNews.it.

«Jeg har alltid gått på trening med et smil om munnen. Jeg har vært i Milan i 5 år og samtlige av mine lagkamerater kan bekrefte dette.»

«Stresset er ikke knyttet til en fotballfaglig situasjon på banen, det handler om hvordan ting blir håndtert utenfor.»

«Jeg vil bare velge hvor jeg selv skal dra, ingen andre skal gjøre det for meg. Jeg bærer ikke nag til laget eller klubben, jeg vil bare forklare situasjonen.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page