top of page

Napoli inn i kampen om Bacca


Napoli har meldt seg på i kampen om Carlos Bacca. 

Det kommer frem etter at laget fra havnebyen er i ferd med å selge sin stjernespiss Gonzalo Higuain til Juventus for vanvittige € 94.7 millioner. Maurizio Sarri skal ønske seg Milans colombianske toppscorer som erstatter, og spilleren selv skal i følge Tuttomercatoweb være svært interessert i en overgang.

La Gazzetta dello Sport melder at Napoli allerede har kommet med et bud på € 20 millioner pluss Omar El Kaddouri, men dette skal Milan ha takket høflig nei til og bedt om € 30 millioner. Napoli skal ha svært med et nytt bud på € 20 millioner pluss Mirko Valdifiori. Den 30 år gamle sentrale midtbanespilleren fikk kun fire seriekamper for Napoli i fjor, men mannen med 200 kamper for Empoli kan meget vel være en nyttig mann for Vincenzo Montella.

Carlos Bacca trives godt i Milan, men ønsker å spille i Champions League og er derfor villig til å forlate klubben dersom han får muligheten til det et annet sted. Det skal være mye av årsaken til at det så langt ikke har blitt en overgang til engelske West Ham.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page