Månedsoppdatering: September

Etter en ok start på sesongen fikk Milan det noe tøffere i september. Vi tar et lite tilbakeblikk på måneden som har gått og kårer også månedens spiller.

Resultater:

Lazio – Milan 4-1 (Serie A) Milan åpnet september på grusomt vis, ved å bli overkjørt av Lazio. Ciro Immobile var i storform og senket Milan med et ekte hat-trick, før Luis Alberto satte inn 4-0. Montolivo reduserte etter en knapp time, men Milan maktet aldri å komme inn igjen i kampen og gikk på et stygt tap. Du kan lese mer om kampen på: http://acmilan.no/kamprapport-lazio-milan-4-1/

Austria Wien – Milan 1-5 (Europa League) Mot Austria Wien fikk Milan en opptur etter tapet mot Lazio. Det stod 3-0 allerede etter 20 minutter, og anført av en strålende opplagt Andre Silva ga ikke Milan seg før det stod 5-1 på resultattavla. Du kan lese mer om kampen her: http://acmilan.no/kamprapport-austria-wien-milan-1-5/

Milan – Udinese 2-1 (Serie A) Igjen fikk Milan en god start på kampen, når Kalinic sendte Milan i føringen allerede etter 20 minutter. Lasagna sørget for balanse i regnskapet ikke lenge etter, men Kalinic var virkelig på hugget og sendte Milan i føringen igjen bare minutter etter utligningen. Det ble også kampens siste scoring og Milan vant fortjent 2-1.

Milan – SPAL 2-0 (Serie A) SPAL var ikke levnet stor sjanse på San Siro og var i realiteten aldri nært å få med seg et resultat. Milan skapte en hel del, men fikk ikke uttelling på annet enn to straffespark. Defensivt hadde Montellas menn full kontroll og slapp ikke til et eneste skudd på mål. Du kan lese mer om kampen her: http://acmilan.no/kamprapport-milan-spal-2-0/

Sampdoria – Milan 2-0 (Serie A) Etter en rekke med gode resultater kom det en ny nedtur for Milan. Borte mot Sampdoria fikk man det veldig tøft, og Milan skapte så godt som ingenting. Duvan Zapata sendte hjemmelaget i føringen etter 72 minutter, og på overtid kontret Ricky Alvarez inn 2-0 og satte spikeren i kista.

Milan – Rijeka 3-2 (Europa League) Det var ventet at Milan skulle ta en ganske grei seier hjemme mot Rijeka, og det så veldig greit ut lenge. Andre Silva fortsatte sin gode form i Europa League med en tidlig scoring, før Musacchio doblet ledelsen etter en liten time. Da skulle man tro man hadde full kontroll, men på slutten kom Rijeka tilbake med to scoringer. Heldigvis dukket Cutrone opp tre minutter på overtid og sørget for at det ble tre poeng. Du kan lese mer om kampen her: http://acmilan.no/kamprapport-milan-rijeka-3-2/

Tabellposisjon:

Inngangen til september: 4. plass

Utgangen av september: 7. plass

I seriespillet fikk Milan virkelig juling mot Lazio, og når man i tillegg taper mot Sampdoria går det ut over tabellplasseringen. Seiere hjemme mot SPAL og Udinese er som forventet, men det er positivt at man tar de poengene man skal ta i de kampene. Totalt sett en skuffende måned i seriespillet, selv om det var forventet at bortekampen mot Lazio skulle bli tøff.

Prestasjoner: Fire seiere og to tap er godkjent, men poengene er tatt mot svak motstand og Milan har fortsatt til gode å overbevise mot virkelig god motstand denne sesongen. Tapet mot Lazio var en katastrofe fra ende til annen, og Milan ble fullstendig overkjørt i den kampen. Det var også en svært skuffende prestasjon mot Sampdoria, og på mange måter under pari mot Rijeka.

Månedens spiller: Flere spillere har levert gode prestasjoner i september, med to spisser som er i gang med å score mål og en rekke spillere som har levert bra til tross for at laget har hatt noen svake kamper. Den som har levert aller best er Hakan Calhanoglu, som til tross for at han ikke har startet alle kampene har levert både et mål og tre målgivende. Det har gitt et snitt på 6,7 på vår spillerbørs, hvilket er bak Andre Silva, men grunnet at Calhanoglu har spilt langt mer i september anser vi ham som den spilleren som har stått frem i størst grad.

Statistikk:

September:Mål:Assist:Kort (Gule|Røde):A. Silva – 4Calhanoglu – 3Romagnoli – 2Kalinic – 2Kessie – 2Bonaventura – 1Calhanoglu – 1Kalinic – 2Bonucci – 1Suso – 1Borini – 2Donnarumma – 1Montolivo – 1Bonucci – 1 Musacchio – 1Calabria – 1 Cutrone – 1 Musacchio – 1 Rodriguez – 1 Kessie – 1

Totalt:Mål:Assist:Kort (Gule|Røde):A. Silva – 6Suso – 4Romagnoli – 2Cutrone – 5Calhanoglu – 4Bonucci – 2Suso – 3Cutrone – 2Kessie – 1Montolivo – 3Kalinic – 2Donnarumma – 1Kessie – 2Kessie – 2Bonaventura – 1Rodriguez – 2Borini – 2Cutrone – 1Kalinic – 2Locatelli – 1Locatelli – 1Bonaventura – 1A. Silva – 1 Borini – 1Abate – 1 Antonelli – 1Rodriguez – 1 Calhanoglu – 1Bonucci – 1 Musacchio – 1Calabria – 1