top of page

Motstridende rapporter om Torreira



Milan har vært koblet til Lucas Torreira de siste ukene og en overgang har virket svært aktuell, men nå kommer det også rapporter som tyder på det motsatte.

Italienske medier har den siste tiden meldt at Lucas Torreira ønsker seg tilbake til Italia, og at Torreiras forhold til Marco Giampaolo har ført til at Milan er den mest sannsynlige destinasjonen. Torreiras agent har blitt sitert på at spilleren ville oppleve det som spesielt dersom Giampaolo ønsket hans tjenester, og italienske overgangseksperter som Gianluca Di Marzio og Alfredo Pedulla har rapportert at spilleren ønsker seg bort fra Arsenal. I dag melder Corriere dello Sport at Torreira skal ha levert inn en overgangsforespørsel som en følge av at han og familien ikke trives i England. En potensiell prislapp på omlag 40 millioner euro skal være aktuell, og en potensiell bytteavtale med Franck Kessie motsatt vei nevnes også som en mulighet.

Fra engelske medier kommer det dog andre rapporter. Telegraph-reporter Sam Dean meldte tidligere i dag at hans kilder i Arsenal kunne fortelle at Torreira ikke ønsker seg bort fra London-klubben, og at spilleren trives godt i engelsk fotball. Dean rapporterer videre at Torreira ikke skal være helt avvisende til en overgang til Milan, men at det kun er aktuelt dersom Arsenal ønsker å selge ham. Hvilke medier som har best kilder gjenstår enda å se, men at det har vært samtaler mellom Torreiras representanter og Milan virker det å være liten tvil om.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page