top of page

Motstridende rapporter om DonnarummaI går kunne vi melde at PSG har lagt inn et bud på Donnarumma. Det skal ha blitt avslått av Milan, men hvorvidt unggutten blir værende er fremdeles usikkert.

Det var Gianluca Di Marzio som rapporterte om budet fra PSG, og overgangseksperten uttalte i går at Milan vil ofre Donnarumma for å tilfredsstille kravene til financial fair play. Han rapporterer dog at klubbene er uenige om pris, og verdi på både Donnarumma og Areola i en eventuell byttehandel. Dersom overgangen skal telle inn på denne perioden for FFP må salget gjennomføres før 01. juli, og klubbene har det derfor travelt med å komme til enighet.

Andre kilder, som SempreMilan, hevder dog at Milan avslo PSGs tilbud blankt og at spilleren ønsker å bli værende. De hevder at det eneste tilbudet Milan vil akseptere er et svært høyt pengebeløp, uten at Areola skal komme motsatt vei. Vito Angele fra SempreMilan hevder at klubben ikke er interessert i den franske keeperen og at man vil satse på de andre keeperne i klubben dersom et salg gjennomføres. Også her bekreftes interessen fra PSG, og Leonardos vilje til å punge ut for Donnarumma. Hvorvidt Milan vil akseptere et bud eller ikke gjenstår å se, men overgangssagaen vil antagelig være avklart i løpet av et par dager.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page