top of page

Monza-Milan 0-3

Den tradisjonelle treningskampen mot Monza som arrangeres hvert år ble spilt på torsdag. Milan hadde som ventet full kontroll og vant fortjent 3-0. Samtlige scoringer kom i den første omgangen.

Luiz Adriano fikk tidlig en god mulighet, men avslutningen fra kort hold ble reddet av Monzas keeper.

Milan fikk flere sjanser, og Adriano sendte Milan i føringen etter 25 minutter. Andrea Poli fant hull i vertenes forsvar, og spilte brasilianeren alene med keeper. Denne gangen gjorde han ingen feil. Antonio Nocerino doblet ledelsen få minutter senere med et hodestøt. Ny målgivende fra Poli.

Fire minutter før pause skrudde Alessio Cerci 3-0 på vakkert vis. Angriperen fikk ballen ute til høyre, dro seg innover og feide ballen opp i motsatt kryss fra kanten av sekstenmeteren. Flere mål ble det ikke, selv om mulighetene var der. Både Cerci og Kevin Prince Boateng misbrukte sjanser til å øke ledelsen i den andre omgangen.