top of page

Montolivo: «Milan er bedre»


Lagkaptein Riccardo Montolivo sier at Milan «trengte litt tid for å finne identiteten sin» og hyller samtidig manager Sinisa Mihajlovic.

Milan gikk inn i vinterpausen på en 6.plass, 8 poeng bak serieleder og byrival Inter.

«Det var et vanskelig år for oss fordi vi startet med blanke ark», forklarte Montolivo til Milan Channel.

«Vi er et lag i utvikling og vi trengte litt ekstra tid for å finne vår riktige identitet. Vi hadde noen utfordringer i seriestarten men vi har blitt bedre med tiden.»

«I noen situasjoner kunne vi gjort det bedre og fått med oss flere poeng som ville ført oss opp i toppen, men avstanden er fortsatt ikke større enn at vi kan kutte den.»

Kapteinen fokuserte på hvor samlet han synes laget er for øyeblikket.

«Jeg synes laget har et stort potensiale og vi kan utvikle oss mye, og det er vi også nødt til å vise utpå banen. I januar må vi vise hva vi virkelig er laget av.»

«Laget står samlet og det har vi vist i tøffe situasjoner. Selv mot Frosinone hvor vi lå under mot slutten av første omgang og kunne kollapset, reiste vi oss og kjempet hardt sammen.»

Midtbanespilleren så også sitt snitt til å rose manager Sinisa Mihajlovic for sin innsats så langt.

«Jeg er overbevist om at resultatene vil komme. Manageren fortjener mye skryt for våre prestasjoner. Han er en mer komplett trener enn han var for 5 år siden og sammen med støtteapparatet er han veldig godt forberedt og han er en mann du kan stole på.»

«Det vil aldri være enkelt å trene Milan og det har vært tøft for han også, akkurat som det har vært for oss spillere. Men Mihajlovic har satt sitt preg på laget og holdt oss samlet samtidig som han har sin bestemte måte å spille på. Jeg mener at han er en komplett trener.»

Montolivo snakket om ambisjonene for resten av sesongen og advarte mot en «enkel vei» til finalen i Coppa Italia.

«Cupen er ekstremt viktig for oss, og selv om alle sier at vi allerede er så godt som klar for finalen er det langt i fra sannheten. Carpi kommer til å bite godt fra seg og om vi skulle komme oss til semifinalen må de kampene også spilles».(Alessandria/Spezia, red.adm.)

«Ingen motstandere er enkle og vi må jobbe hardt for å komme oss dit. I tillegg må vi ha fokus på serien hvor vi ikke har råd til å gi vekk flere unødvendige poeng.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page