top of page

Montolivo:»Formen er uakseptabel»


Milans lagkaptein innrømmer at lagets for øyeblikket ikke er akseptabel for en klubb som Milan. 

Rossoneri har ikke vunnet på de fire siste kampene og ligger an til å miste Europacup-spill neste sesong for tredje år på rad.

«Vi kommer fra en periode hvor vi kun har tatt to poeng på fire kamper og det er fullstendig uakseptabelt å hente så få poeng,» sa Montolivo til Sky.

«Å gå tilbake et steg vil ikke være en løsning på alle våre utfordringer, men vi er nødt til å gjøre det nå for å se på hvert enkelt individ og få alle til å forstå at vi ikke kan fortsette på dette viset.»

«Vi må jobbe enda hardere på trening, fordi det er her vi kan løse våre mentale og tekniske problemer. Vi har blitt begrenset på det mentale planet denne sesongen.»

«Vi forsøker å finne ut hva som har gått galt de fire siste kampene og det enkleste svaret er at vi ikke har ofret nok for laget.»

Det er få som tror at Sinisa Mihajlovic sitter lenger enn maksimalt ut sesongen, men kapteinen bedyrer at spillerne står samlet bak sin serbiske leder.

«Laget har alltid stått bak Mihajlovic. Jeg kjenner ham godt og vet at han er på sitt beste når han har press på sine skuldre.»

«Vi må jobbe sammen for å komme ut av denne vanskelige perioden og jeg er overbevist om at dere vil få se et annet lag på banen til helgen.»

«Vi er vant til denne typen spekulasjoner fordi det har pågått kontinuerlig i tre-fire år. Når resultatene ikke blir som forventet blir flere navn nevnt, men klubben og spillerne har full tiltro til vår nåværende manager.»

«Etter kampen mot Atalanta konfronterte han troppen uten å la et ord være usakt. Jeg håper han vil være her sammen med oss neste sesong også.»

Det er ventet at Mario Balotelli starter mot Juventus til helgen og Montolivo håper å se jevnere prestasjoner fra sin landsmann.

«Både Mario og Jeremy gjorde det godt da de kom innpå i helgen. De scoret ikke mål, men de viste god fotballforståelse. La oss se om Balotelli kan gjenskape de gode tingene mot Juventus, for det er noe av hans problem.»

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page