top of page

Montella: «Vi viste riktig instilling»


Manageren var fornøyd med det laget viste i helgens treningskamp.

Milan møtte det sveitsiske laget FC Chiasso på lørdag og vant hele 5-0 etter blant annet to scoringer av Gianluca Lapadula. I intervjuet etter seieren var det dog skaden til Riccardo Montolivo som ble viet mest oppmerksomhet. Vincenzo Montella må klare seg uten sin kaptein i opp til seks måneder.

«Riccardo er en nøkkelspiller for oss og vi kommer til å savne ham stort. Jeg vil ønske ham lykke til og jeg er sikker på at han kommer tilbake i en sterkere utgave av seg selv. Vi var naturligvis triste når vi fikk nyheten, og det blir ikke enkelt for oss å spille uten ham.»

Montella har flere alternativer for å erstatte kapteinen.

«Vi har forsøkt å drille Sosa i playmaker-rollen og der kan han gjøre det godt, men det kommer an på hvor lang tid han bruker på å gjøre rollen til sin egen. Manuel Locatelli er fortsatt veldig ung og vi må ikke forhaste oss. La oss se når han kommer tilbake fra landslagsoppdraget.»

Manageren var fornøyd etter 5-0 mot Chiasso.

«Gutta spilte med den riktige mentaliteten og det må jeg berømme meg selv for, det er ikke alltid like enkelt å få det til i en treningskamp. De har forstått hva det betyr å spille for Milan, selv mot mindre lag. De viste hvor mye de ønsket å vinne denne kampen.»

Til helgen ruller Serie A videre.

«Kampen mot Chievo kommer ikke til å bli enkel, de har et erfarent lag og spiller fin fotball.»

Montella har tidligere spilt 4-2-3-1 med hell.

«Vi har ikke de riktige spillerne tilgjengelig for å velge en slik formasjon. Dessverre er vi blitt rammet hardt med skader på midtbanen denne sesongen.»

Leonel Vangioni har enda ikke fått sin offisielle debut for Milan.

«Det er ikke lett å komme fra et annet land til Italia, og det tar tid å tilvenne seg fotballen her. Det gjelder spesielt for forsvarsspillere. Leonel fikk 90 minutter i dag og det har han godt av.»

Milan TV fikk også noen ord med Andrea Poli.

«Vi er alle lei oss for skaden til Riccardo, og vi håper han kommer sterkt tilbake. Vi kommer til å savne ham på banen, og vi skal spille litt ekstra for kapteinen vår de neste månedene.»

Poli fikk spørsmål om hvem som kunne erstatte den skadede kapteinen.

«Sosa og Locatelli er kvalitetsspillere som kan bekle den rollen, men det er opp til manageren å ta avgjørelsen.»

Locatelli har vært et friskt pust denne høsten.

«Manuel viser sin lyst til å lære på hver eneste trening. Han er veldig talentfull til å bare være 18 år gammel. Han har tatt store steg gjennom å ha fått muligheter i kamp den siste tiden, og han er klar til å kapre en startplass. Han er en modig gutt som fortsatt har mye å jobbe med.»

Selv har ikke Poli fått så mye spilletid.

«Jeg føler at jeg er viktig for laget, men jeg ønsker å spille mer. Det er enda tidlig i sesongen, og det viktigste er at vi fortsetter å spille slik vi har gjort. Vi både kan og skal fortsette i samme spor.»

«Jeg vet at manageren stoler på meg. Jeg kan kun gjøre det han ber meg om og være klar når han skulle trenge meg.»

2 visninger0 kommentarer

Bình luận


bottom of page