top of page

Montella: «Spennende med Bayern»


Vincenzo Montella gleder seg til oppgjøret mot de tyske mesterne. 

Milan er i Kina for å forberede seg til en ny sesong, og har allerede spilt en kamp i Asia. Det var mot Dortmund og endte opp med 3-1 til tyskerne. I morgen kl. 11.35 norsk tid er det Bayern Munchen som står på motsatt banehalvdel, og Vincenzo Montella ser frem til utfordringen.

«Vi må forbedre den fysiske formen vår siden vi mangler litt kondisjon per nå. Det laget jeg mønstrer vil være ganske likt som det vi planlegger å bruke i kvalifiseringskampen til Europa League. Vi møter et veldig sterkt lag i Bayern, men vi skal gjøre vårt beste for å få til et positivt resultat.»

«Jeg er  ikke sikker på om de nyeste spillerne er klare til å spille allerede. Det er en lang reise hit og de har ikke trent før i går.»

Det endte som sagt opp med tap da Milan møtte Dortmund tidligere i uken.

«Når jeg ser på prestasjonene ser jeg på på spillerne som en enhet, det er ikke tid for å fokusere på enkeltspillere. Mot Dortmund gjorde vi noe bra og noe svakt. Vi hadde for eksempel for stor strekk i laget og burde helt klart fremstått mer kompakt.» 

Ikke overraskende kom det spørsmål om overgangsvinduet.

«Vi er fortsatt et lag i progresjon og er langt i fra komplette. Jeg diskuterer dette med klubben hver eneste dag, og så langt har de gjort en fenomenal jobb på overgangsmarkedet. Mange av spillerne vi har hentet er unge og kommer fra andre ligaer og kulturer, men som Mirabelli har sagt, vi ser etter de riktige profilene som kan tilføre klubben noe.»

Det er større forventninger til klubben enn på lenge.

«Vi er nødt til  å gå for Champions League. Det kommer til å ta tid å sette sammen laget, men dette er et mål vi må nå fort. Jeg må til enhver tid sette sammen et lag som kan spille den fotballen jeg ønsker. Jeg tror vi trenger litt tid for å oppnå store ting og jeg håper virkelig jeg får mer enn 100 dager på meg!»

Fjorårets visekaptein Ignazio Abate var også på plass på pressekonferansen. Høyrebacken mistet store deler av forrige sesong med en skade i øyet, og i sommer har italieneren spilt med spesialtilpassede briller.

«Øyet blir stadig bedre og jeg får bedre selvtillit, men jeg må jobbe hardt for å komme i form når det virkelig gjelder.»

«Alle de nye signeringene har tidligere vist deres talent, det viktigste for oss blir nå å finne den rette balansen. Bonucci er en strålende spiller og det betyr mye å hente ham fra Juventus. Jeg er sikker på at han vil hjelpe oss stort, både med tanke på hans karakter og ferdigheter.» 

Morgendagens motstander Bayern Munchen er ledet av Carlo Ancelotti, som er en levende legende i Milan etter hans tid som spiller og manager i klubben. 58-åringen var også tilstede på pressekonferansen.

«Det er ikke en ordinær kamp mot Milan. Disse fargene har vært en del av meg i lang tid, jeg er en stor Milanista og er glad for den jobben som er gjort i klubben i sommer. De har hatt et godt overgangsvindu.»

«Jeg har et godt forhold til Vincenzo Montella. Han gjorde en god jobb forrige sesong og jeg tror Milan kan kjempe om Scudettoen i år.»

Carlo Ancelotti har vunnet Champions League med Milan fire ganger, to som spiller og to som manager. I tillegg ledet han Real Madrid til La Decima i 13/14-sesongen.

«Det kreves ingen hemmelige våpen for å vinne Champions League, du må bare ha troen på at det er mulig. Og en god porsjon flaks.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page