top of page

Montella: «Jeg hadde tillit fra gruppen»


Vincenzo Montella takket for tiden i Milan.

Det var ingen stor overraskelse at Milans ledere i dag valgte å fjerne Vincenzo Montella fra sin stilling i klubben. Etter uavgjort mot Torino i går er Rossoneri milevis unna både Scudettoen og Champions League, og selv Europa League kan bli i tøffeste laget. Det var for mye å svelge for den nye klubbledelsen som har brukt rundt € 200 millioner på å forsterke laget forut for denne sesongen.

Vincenzo Montella har naturlig nok vært en ettertraktet mann for avisene i dag, og til Sky Sport Italia sa 43-åringen dette:

«Jeg beklager timingen fordi laget stod fortsatt bak meg.»

«Jeg må uansett takke klubben og mine ledere Fassone & Mirabelli, men slik er fotballen. Vi har hatt noe suksess disse 18 månedene, deriblant med seieren i Supercoppa Italia, men slik er det i denne bransjen.»

Klubblegenden Gennaro Gattuso, som frem til i dag har ledet Milan Primavera, tar over det midlertidige ansvaret for A-laget.

«Jeg håper Rino gjør en god jobb. Han er en person man kan stole på. Det er jeg som har hovedansvaret for at vi ligger på 7. plass, men resten av klubben må ta sin del. Vi hadde for store forventninger knyttet til oss denne sesongen.»

Montella avslørte sine siste ord til spillergruppen.

«Jeg ba dem om å gi alt og støtte Gattuso. Jeg er sikker på at han er kapabel til å løfte dem.»

Vincenzo Montella la ut følgende melding på sin offisielle Twitter-konto da nyheten var ute.

«Å lede Milan har vært en ære, det samme har det vært å jobbe med denne gruppen.» 

«Jeg takker fansen for deres støtte, jeg takker Fassone og Mirabelli for muligheten og jeg takker mitt støtteapparat for å ha stått ved min side gjennom hele perioden.»

«Jeg håper Rino tar Milan tilbake dit klubben hører hjemme.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page