top of page

Montella: «Glad det ble vanskelig»


Manageren var glad for å se laget sitt kjempe seg til seier på en middels dag. 

Vincenzo Montella:

Jeg er glad for at vi måtte slite med å vinne denne kampen i starten av sesongen, fordi det gjør oss bedre rustet for å gi det som behøves for å nå være målsetninger i fremtiden. Jeg er stolt over moralen til laget, og jeg vil spesielt fremheve Montolivo sin prestasjon. På dette tidspunktet må vi holde beina på jorden. Alt ser enkelt ut når du vinner, men vi må fortsette å jobbe slik vi har gjort frem til nå.”

Suso ble matchvinner etter et flott frispark.

”Alle i klubben, både managere og trenerapparatet, har vært klar over hans talent. Han er veldig viktig for oss og har utviklet seg mye, men han har enda mer å gå på. Det gjelder spesielt i avslutningssituasjoner. Han fortjente å bli kalt opp til landslaget.”

Kampen var den siste før en to ukers landslagspause.

”Vi kommer ikke til å være så mange igjen her, så vi kommer til å ta en ekstra dag fri. Det trenger hele støtteapparatet også. Vi vil fortsette å jobbe sammen med de som er her, det gjelder også Bonaventura og Romagnoli som snart vil være 100% klare.”

Manageren begynner å få mange ulike alternativer i angrep.

”Cutrone spiller veldig godt og jeg er glad han er med i U21-troppen til Italia. Han er fortsatt den samme gutten og det er viktig at han ikke mister troen på seg selv på tross av denne spesielle perioden han er inne i.”

”Kalinic gjør det godt og er blitt raskt integrert i gruppen. Han ønsket så sterkt å komme hit og han har selv ofret mye for å se det skje. Jeg valgte ham fremfor Silva i kveld fordi han kjenner italiensk fotball. Han vil få sine muligheter til å vise sin verdi for laget.”

”Borini la ned en solid innsats og han vet nøyaktig hvordan man spiller for laget. Han imponerer, akkurat slik jeg forventet meg.”

Leonardo Bonucci:

”Vi trodde det skulle bli lett og dominerte før pause, men etter baklengsmålet sank nivået og vi tok unødige risikoer. Det er viktig at vi lærer av disse feilene og alle må skjønne at i tøffe situasjoner trenger vi alles bidrag. I kveld viste denne strålende gruppen nye tegn på fremgang. Det er viktig å kunne slå tilbake, spesielt når vi er et lag som bygges dag for dag.”

Kapteinen sa noen ord om unggutten Cutrone.

”Han må fortsette som dette med den positive energien han viser og måten han sprer sitt gode humør på.  Det er viktig for oss mer etablerte spillere også. Det viktigste er at han beholder føttene godt plantet på jorden.”

Bonucci reiser nå for å slutte seg til det italienske landslaget.

”Det er en ære å bære den italienske drakten, selv om det er dumt å miste tid sammen med Montella og laget. ”

Når troppen igjen samles er det duket for gruppespillet i Europa League.

”Det er en god gruppe for oss, men alle kampene i Europa er tøffe og vi må være på topp. Vi må gjøre vårt ytterste for å nå målsetningene våre og alle må bidra.”

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page