top of page

Montella: » Et stort ansvar»


Vincenzo Montella ser frem til et velfylt San Siro i morgen. 

Torsdag kveld møter Milan CSU Craiova til returkamp i den tredje kvalifiseringsrunden i Europa League. Morgendagens verter har med seg en 1-0 seier fra Romania, hvor Ricardo Rodriguez ble matchvinner. Vinneren er klar for den siste kvalifiseringsrunden.

«Jeg forventer meg først og fremst at vi har en bedre og mer riktig inngang til kampen på det mentale plan, selv om vi også gikk til kampen med en god innstilling i Romania. Vi må gå til enhver kamp med det samme målet, men det er spesielt viktig hjemme på San Siro. Vi må ikke glemme at vi kun hadde 3 dager på å forberede oss på til den forrige kampen etter at vi kom hjem fra Kina. Det gir ett grunnlag for ytterligere forbedringer i morgen.»

«Vi ha allerede sett at de er godt organiserte og forsvarer seg bra, i tillegg til at de fikk vist frem høyt tempo i angrep. Vi må være konsentrerte gjennom hele kampen, risikoen er at det blir for stor strekk i laget vårt. Til tross for den store forskjellen mellom lagene er vi nødt til å gi 100%, ellers kan det bli skummelt. Det er viktig å respektere sine motstandere. I morgen er det egentlig bare resultatet som teller, men vi ønsker å spille fin fotball foran våre egne fans.»

Og fans kan det bli mange av. Det er ventet over 60.000 tilskuere på San Siro i morgen kveld.

«Å spille på eget gress fora så mange fans er fantastisk, men det kommer med et enormt ansvar. Våre fans har vist at de tror på oss og på den jobben som klubben har gjort. De viser både kjærlighet og støtte og det er generelt stor entusiasme rundt Milan om dagen.»

Manageren har fortsatt ikke valgt sin kaptein foran den kommende sesongen.

«Tidligere er dette valget tatt av klubben, men i år har den nye ledelsen spurt om jeg kan plukke ut en kaptein blant våre nye signeringer. De ser på dette som et symbol for en ny æra, og jeg kommer til å bruke god tid på denne avgjørelsen.»

Montella fulgte opp med å kommentere noen enkeltspillere.

«Andre Silva forbedrer seg og jeg ville likt å starte med ham i morgen, men avgjørelsen er enda ikke tatt. Det kan hende at vi henter enda en angriper for å skjerpe konkurransen på topp. Silva er fortsatt veldig ung, men han har alle kvalitetene som skal til for å bli en nøkkelspiller for klubben.»

«Çalhanoglu er også på oppadgående kurve og blir stadig bedre. Fysisk så har han fortsatt litt å gå på, men han er også et strålende talent.»

«Gigio ble en mann i sommer og måtte tåle ekstrem oppmerksomhet fra media. Jeg håper våre fans hyller han i morgen. Han har vist sin kjærlighet for klubben selv om det tok litt tid, men slike ting kan skje. Han trenger støtten fra fansen.»

«Suso har nettopp returnert til trening sammen med laget, og trenger både trening og kamp for å komme i form. Morgendagens kamp er viktig og jeg kan ikke risikere å bruke for mange spillere som ikke er i toppslag, men jeg tar avgjørelsen i morgen. Både jeg, Suso og klubben ønsker å forlenge kontrakten.»

«Patrick Cutrone blir bare bedre og bedre for hver dag. Jeg elsker å jobbe med ham og han er en viktig del av laget.»

Cristian Zapata:

«Det er mye entusiasme her og det blir gledelig med så mange fans på San Siro i august. Selv jobber jeg hardt og forsøker alltid å gjøre mitt beste for laget. Jeg håper på en god sesong for klubben og fansen.»

«Vi er en gjeng med etablerte spillere som er til for å hjelpe nykommerne med å finne seg til rette. Vi har forbedret oss de siste dagene og må få det ut i morgen. Det er ikke enkelt å spille i Europa, men vi spiller foran egne fans og må vise at vi er blitt bedre og at vi er et solid lag.»

«Vi har mange sterke forsvarsspillere og det motiverer til å trene enda hardere og gi alt for laget. Vi kan gjøre det godt alle mann. Bonucci er en av verdens beste forsvarere og har vunnet alt med Juventus. Jeg er sikker på at han vil hjelpe oss mye, både i en treer og en firer bak.»

Det er ventet at Milan stiller med følgende ellever i 4-3-3:

G. Donnarumma; Conti, Musacchio, Zapata, Rodriguez; Kessié, Locatelli, Bonaventura; Suso, Silva, Niang

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page