top of page

Mirabelli forsiktig med lovnader


Massimiliano Mirabelli vil ikke love noe før UEFA har kommet med sin dom.

Sportsdirektøren fikk mye ros etter den imponerende Mercatoen i fjor sommer, men resultatene har likevel uteblitt og det er tydelig at klubben må forsterke ytterligere for å ta nye steg mot Champions League. Milan er for øyeblikket under UEFA sitt oppsyn for brudd på FFP-reglementet. Mirabelli er dog noe forsiktig i sine uttalelser.

«Vi må være forsiktige og oppføre oss slik reglementet rundt overgangsmarkedet krever,» fortalte Mirabelli til Sky Sport Italia.

«Samtidig er det mange av våre spillere som følges med på av andre klubber, men vi jobber hardt for å forsikre oss om at de blir værende. Vi har den yngste troppen i landet, og vi må fortsette med å fylle på med forsterkninger for å ta Milan så langt som mulig.»

De spanske stjernene Alvaro Morata og Dani Ceballos, samt den kontraktsløse belgieren Maroune Fellaini, er blant navnene som er hyppigst nevnt.

«Det har ingen hensikt å spekulere i navn nå. Vi ønsker ikke å holde fansen for narr. Vi er nødt til å vente på UEFA sin avgjørelse før vi vet hva vi kan gjøre på overgangsfronten. Vi skal uansett ikke gå bananas, det handler om å justere litt på troppen vår. De som nevnes er alle fine spillere, men det har vi allerede. Vi må være forsiktige slik at vi ikke skaper falske forhåpninger. La oss ta det med ro.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page