top of page

Mirabelli: «Bonucci skal ingensteds»


Sportsdirektøren avviser ryktene om at kapteinen kan forlate klubben i januar.

Det kom som en står overraskelse da Leonardo Bonucci forlot Juventus og signerte en femårsavtale med Milan i fjor sommer. Midtstopperen, som av mange er regnet som en av de ypperste i sin posisjon, har så langt ikke klart å leve opp til forventningene. Sammen med sine lagkamerater har han frontet et mannskap som har underprestert og som per dags dato ligger på nedre halvdel i Serie A. Det har fått ryktene om hans fremtid til å florere, og både Real Madrid og Manchester City har blitt nevnt som aktuelle destinasjoner. Sportsdirektør i Milan, Massimiliano Mirabelli, avviser at det kommer til å skje.

«Vi har vært gjennom en veldig tøff periode, men starten på det nye året har vært god,» fortalte Mirabelli til Gr Parlamento.

«Vi kjemper fortsatt på tre fronter. Leonardo Bonucci leverte en strålende prestasjon mot Crotone i forrige kamp. Resultatene er selvfølgelig det vi blir målt etter. Vi skapte mye, men scoret kun en gang.»

«Vår fysiske form er på bedringens vei. Alle så og følte på Leo sine problemer. Ikke glem at han vant to store trofeer i fjor. Sammenlignet med andre spillere var han rimelig. Jeg vil understreke at han ikke er til salgs. Vi signerte mange spillere i fjor sommer og vår intensjon er å fortsette ferden med dem.»

Italieneren er klar på at prosjektet tar tid.

«Et lag kan ikke bygges på et overgangsvindu. Nå har vi en lav snittalder på troppen vår. Når vi snakker om signeringer må vi heller ikke glemme alle de spillerne som vi solgte.»

Sportsdirektøren innrømmer at det er vanskelig å signere spillere for tiden.

«Markedet er dopet. Summene som nevnes er latterlige, men vi har signert spillere til riktig pris og deres verdi er fortsatt den samme.»

Det er ikke bare signeringen av nye spillere som har vært viktig for Mirabelli.

«Vi har signert nye kontrakter med både Cutrone, Donnarumma og Calabria. Dette er spillere vi stoler på for fremtiden.»

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page