top of page

Mirabelli: «Aldri si aldri»


En retur for Zlatan Ibrahimovic er ikke utelukket. 

Det sier klubbens sportsdirektør Massimiliano Mirabelli. Den aldrende svensken (fyller 36 år i høst) er kontraktsløs etter et opphold i Manchester United. Spissen pådro seg en alvorlig kneskade i vår, men han er fast bestemt på å komme tilbake på toppnivå. Det kommer neppe til å skje før i 2018.

«Du skal aldri si aldri. Det er ikke umulig for spillere som tidligere har spilt for oss å komme tilbake hit,» hevdet Mirabelli overfor Sport Mediaset.

«Jeg snakker ikke nå om Ibrahimovic spesielt. Vi evaluerer mange ulike alternativer, og dette vil vi gjøre frem til 15. august. Deretter vil vi gjøre våre fremstøt.»

Det har vært spekulert i om Zlatan er mannen som skal score målene for Milan etter nyttår, og svensken er godt likt i Milano etter et særdeles vellykket opphold i klubben mellom 2010-2012. Svensken ble først hentet på lån fra Barcelona, men etter at han hadde skutt Milan til den foreløpig siste Scudettoen ble han kjøpt for € 20 millioner i 2011. Året etter forlot han klubben til fordel for franske PSG, en overgang som tvang seg frem på grunn av klubbens haltende økonomi. Corriere della Sera har tidligere skrevet om familiens ønske om å flytte tilbake til Italia på grunn av hans kones kjærlighet til landet.

Sportsdirektørens noe kryptiske melding kan bety at en annen mann med en fortid i Rossoneri kan dukke opp på ny. Det er mest nærliggende å tenke at det dreier seg om Pierre-Emerick Aubameyang, Dortmunds storscorer som ble solgt til St. Etienne for en slikk og ingenting i 2012. Siden den gang har 28-åringen scoret mål på bestilling i fransk og tysk fotball.

I følge Corriere dello Sport er Dortmund villige til å selge sin toppscorer de siste tre sesongene for rundt € 80 millioner, mens Milans foreløpig siste bud skal ha vært på € 60 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page