top of page

Milanspillere i EM


Milan har levert nok en skuffende sesong og kun to spillere fra klubben blir å finne under Europamesterskapet i Frankrike denne sommeren. 

Det var flere som var aktuelle for mesterskapet, men i tur og orden har Riccardo Montolivo (skadet), Luca Antonelli (vraket) og Giacomo Bonaventura (vraket) måttet innse at de blir turister under årets største europeiske begivenhet. Ungguttene Gianluigi Donnarumma og Alessio Romagnoli ble veid og funnet for lett av Italias avtroppende trener Antonio Conte. Mario Balotelli var etter en forferdelig sesong aldri inne i diskusjonen.

Dermed står Milan igjen med Mattia De Sciglio som eneste representant for et svekket Italia denne sommeren, som er i gruppe med Belgia, Irland og Sverige. 23-åringen står med 22 kamper for sin nasjon og vil antageligvis bekle venstre back/kant under mesterskapet.

Den andre spilleren som vi får se i Frankrike denne sommeren er Juraj Kucka, bedre kjent som «tanksen». Den slovakiske midtbanekrigeren er en av få Milanistas som ikke har skuffet nevneverdig denne sesongen. Slovakia er med i sitt første europeiske mesterskap etter løsrivelsen fra Tsjekkoslovakia i 1993 og skal måle krefter med England, Russland og Wales.  Juraj Kucka står med 46 landskamper og vil være en viktig brikke i Jan Kozak sitt mannskap.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page