top of page

Milans sommerplaner


Den sportslige ledelsen i klubben har begynt å tenke på sommerens mercato.

Det melder calciomercato, som kommer med en oversikt over hvem de mener å vite at Milan kommer til å kvitte seg med ved sesongslutt.

Marco Fassone har tidligere uttalt at Milan kan bli tvunget til å selge en eller to toppspillere dersom ikke det blir spill i Champions League til høsten. Gitt dagens situasjon ser det ut til at noen kommer til å forsvinne, men det er ikke sikkert at det blir en av de største stjernene.

Gianlugigi Donnarumma og Suso blir nevnt som de mest attraktive og verdifulle spillerne, men klubben ønsker ikke å kvitte seg med dem og ser etter andre løsninger for å få inn litt ekstra kapital.

Andrea Bertolacci kan bli sendt ut på lån igjen, det samme gjelder Carlos Bacca dersom ikke Villareal benytter seg av kjøpsopsjonen de har på colombianeren. Manuel Locatelli kan også bli sendt på lån for å tilegne seg mer førstelagserfaring.

Det var knyttet store forventninger til Mateo Musacchio da han ble hentet før sesongen, men veien til laget ble lengre da Leonardo Bonucci kom inn og siden desember har argentineren kun spilt 6 minutter. Et salg av midtstopperen skal i følge nettstedet være veldig aktuelt.

Luca Antonelli kan også bli shippet ut fra Milanello og Fiorentina er en potensiell destinasjon for venstrebacken. Ivan Strinic kommer antageligvis på en gratis overgang fra Sampdoria og Antonelli vil i så fall bli mer overflødig enn han er i dag.

Sistemann ut kan bli Nikola Kalinic. Kroaten har vært en stor skuffelse siden overgangen fra Fiorentina og det er vanskelig å se for seg en fremtid i Milan for angriperen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page