top of page

Milan vurderer Quagliarella


Etter at Zlatan takket nei kan en annen veteran slutte seg til Milan-angrepet.

Etter at Zlatan Ibrahimovic bestemte seg for å bli værende i MLS må Leonardo se seg om etter en ny angriper, og i følge Sport Mediaset kan Fabio Quagliarella være mannen Milan vender seg mot. Nyhetsbyrået skriver at ønsket er å få på plass en erfaren angriper og det skal allerede være igangsatt samtaler med spillerens agent Beppe Bozzo. Quagliarella selv skal ikke være fremmed for å ha en backup-rolle bak Gonzalo Higuain og Patrick Cutrone.

Fabio Quagliarella leverte sin beste sesong målt i antall scoringer i fjor. Med sine 19 seriemål ble han kun slått av Immobile, Icardi & Dybala, og 35-åringen bidrosterkt til at Sampdoria endte på øvre halvdel. Nå kan angriperen notere seg for et nytt opphold i en toppklubb.

Italieneren har en fortid hos blant annet Juventus og Napoli og står bokført med over 400 kamper i Serie A. Etter den gode fjorårssesongen har veteranen fulgt opp denne høsten med 8 mål og 5 målgivende pasninger på 14 seriekamper. Til sammenligning har Milans angrepsduo samlet stått for 8 mål og 4 målgivende pasninger.

Hans kontrakt med Sampdoria går ut etter sesongen og Quagliarella blir neppe en dyr mann i januar. Milan ønsker seg en utlånsavtale frem til sommeren og det er ikke ventet at Genova-klubben vil stå i veien for et klubbytte ettersom de har innleide Defrel og unge Kownacki som alternativer på topp.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page