top of page

Milan utestengt fra Europa LeagueSom en følge av brudd på reglene for financial fair play er Milan utestengt fra kommende sesongs Europa League.

Forrige sesong endte Europa League i en pinlig exit etter gruppespillet, og kommende sesong får ikke Milan engang delta i turneringen. CAS gikk i dag ut med meldingen om at Milan er utestengt fra den kommende sesongens turnering grunnet klubbens brudd på financial fair play. Straffen kommer som en følge av at Milan ikke har overholdt reglene om balanse i regnskapet over de to siste FFP-periodene og Milan har akseptert straffen.

Klubben kom med følgende uttalelser etter offentliggjøringen av utestengelsen: «CAS har offentliggjort en avtale mellom klubben og domsstolen hvor AC Milan frivillig går med på å bli utestengt fra neste års Europa League. Dette som en følge av en avtale på bruddene klubben har hatt på FFP i periodene 2014-17 og 2015-18. Den nåværende eieren overtok i 2018 med en stor gjeld etter de foregående eierne. Man må derfor ta straffen, og selv om vi er triste over at fansen ikke får se oss i Europa neste sesong så må vi respektere reglene for FFP. AC Milan vil fortsette arbeidet med å ta klubben tilbake til sin rettmessige plass i toppen av europeisk fotball. Denne avgjørelsen gjør at vi aktivt vil jobbe videre for å holde oss innenfor regelverket, samtidig som vi jobber for å gjøre klubben mest mulig konkurransedyktig.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page