Milan tok en solid seier mot Roma

Milan vant 2-0 mot Roma etter to scoringer i andreomgang, og henger dermed med i kampen om spill i Europa-cup neste år.

Milan tok en særdeles viktig seier mot Roma, når de holdt seg inne i kampen om spill i Europa League ved å ta tre poeng. Roma lå 9 poeng foran Milan før kampen, men Milan fulgte opp sin solide prestasjon fra 4-1-seieren borte mot Lecce og tok en fortjent seier mot hovedstadslaget. Roma kom best i gang og skapte noen farligheter i førsteomgang, blant annet en kjempesjanse ved Edin Dzeko. Det stod likevel 0-0 til pause og etter hvilen var Milan det klart beste laget. Det resulterte i scoring etter 76 minutter, når Ante Rebic fikk kjempet ballen i mål etter fint forarbeid fra Kessie og Saelemaekers. Sistnevnte hadde forøvrig et friskt innhopp og viste seg frem i de 35 minuttene han fikk dagen etter at han fylte 21 år. Mot slutten doblet Milan ledelsen på et straffespark ved Hakan Calhanoglu, etter at Theo Hernandez ble felt på tur inn i feltet. Dermed endte det 2-0 og Milan ligger nå 6 poeng bak Roma, mens Napoli fortsatt er 3 poeng foran takket være sin seier mot SPAL. Nå venter nettopp SPAL i neste kamp for Milan, før det følger en tøff rekke med kamper mot Lazio, Juventus og Napoli. Det kan med andre ord bli tøft å klatre opp på sjette- eller syvendeplass, men det finnes fortsatt et håp.