top of page

Milan tilbyr Mastour


Milan er villige til å la stortalentet Hachim Mastour forlate klubben på permanent basis. 

Mye er sagt og skrevet om gutten fra Marokko, men at talentet er enormt kan ingen benekte. For et drøyt år siden ble den da 16 år gamle playmakeren inkludert i flere kamptropper av Filippo Inzaghi, men debuten kom aldri. I fjor sommer ble det klart at Mastour skulle på utlån til Malaga, en avtale som strekker seg frem til neste sommer. Malaga har en kjøpsopsjon på rundt € 5 millioner, og denne floken må løses om Mastour skal få sjansen et annet sted.

Det har vært smått med muligheter i Malaga for Hachim Mastour, og han fikk kun 5 minutter som innbytter i sesongen som var. Det skjedde i et 1-0 tap hjemme mot Real Betis, hvor leiesoldaten kom inn fem minutter før slutt.

Nå kan «marerittet» i Spania være over, men ikke for å kjempe om en plass i Milans tropp for neste sesong. Adriano Galliani vil nemlig bruke 17-åringen som en delbetaling for Franco Vazquez, Palermos playmaker som blir nevnt i forbindelse med Milan til stadighet.

Palermos President Maurizio Zamparini krever fortsatt rundt € 25 millioner for sin juvel, men Galliani håper at det tallet blir litt lavere om han sender klubbens kanskje største talent motsatt vei. Både Tottenham og Roma er i følge Tuttosport villige til å gå inn i en budkrig.

5 visninger0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page