top of page

Milan tilbake i kampen om Lazio-profil


Milan har ikke gitt opp å hente vingen til klubben.

Det melder Gazzetta dello Sport. Senegaleseren ble sterkt ryktet til Milan i slutten av mai, men mangel på fremdrift i forhandlingene gjorde at det så ut til å renne ut i sanden.

Det så lenge ut til at Keita Baldé skulle havne i Juventus, men den gamle dame er ikke interessert i å betale € 30 millioner for unggutten som kun har et år igjen av kontrakten med hovedstadsklubben.

Balde Keita scoret 16 mål og leverte 5 assists i Serie A for Lazio i fjor, men har vært uvillig til å forlenge avtalen og Lazio må selge i sommer for å kunne dra inn en stor sum for spilleren som gikk gradene i La Masia-akademiet til spanske Barcelona.

22-åringen rapporteres å være enig med Juventus med de personlige betingelsene, men i følge avisen er Milan villige til å legge de etterspurte millionene på bordet for å kuppe overgangen foran nesen på sine rivaler.

Gazzetta hevder at Marco Fassone har fortalt Presidenten i Biancocelesti, Claudio Lotito, at de gladelig betaler € 30 millioner for å gjøre vingen til Milan-spiller i sommer.

Både Napoli og Inter skal også ha vist sin interesse for spilleren, men for sistnevnte er det hele avhengig av om Ivan Perisic blir værende i den blå delen av Milano eller ikke.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page