top of page

Milan sparker fysisk trener


Ledelsen tar grep etter den svake sesongstarten.

Milan har fått, etter de store investeringene i sommer, en høyst middels sesongstart. Samtlige kamper i Europa er vunnet, men i Serie A har Rossoneri allerede gått på to tap. Forrige helg ble Sampdoria for sterke og vant 2-0 i Genoa.

I dag ble det klart at lagets fysiske trener, Emanuele Marra, forlater sin stilling med øyeblikkelig virkning. Det var Vincenzo Montella som selv annonserte dette gjennom de sosiale tjenestene Twitter og Instagram.

Dette skrev manageren på mikrobloggtjenesten Twitter:

– Etter nøye vurderinger har jeg tatt mine beslutninger og jeg mener at de fysiske forberedelsene kan bli bedre og her har vi et stort utviklingspotensiale. 

– Det er med et tungt hjerte at jeg og Emanuele sammen har blitt enige om å gå ulike veier. Jeg benytter muligheten til å takke ham for den jobben vi har gjort sammen de siste årene.

Klubben selv har ikke bekreftet dette, og i følge MilanNews ble avgjørelsen ene og alene tatt av manageren uten at ledelsen blandet seg inn. Vincenzo Montella og Emanuele Marra har jobbet sammen siden de var i Fiorentina.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page