top of page

Milan snudde til seier mot Juventus!Milan fortsatte sin gode form og snudde fra 0-2 til 4-2 i gårsdagens kamp mot Juventus! Her kan du lese mer om kampen.

Ikke siden Manuel Locatellis kremmerhus mot Juventus i 2016 har Milan klart å ta poeng mot Juventus, men foran gårsdagens oppgjør var det grunn til optimisme. Milan har slått både Roma og Lazio etter at serien ble gjenoppstartet, og sett bort fra et svakt resultat mot SPAL har Milan sett svært gode ut. Juventus har dog også vist strålende form og kom fra syv strake seiere til gårsdagens kamp. Milan startet forholdsvis godt og spilte seg til en brukbar skuddmulighet ved Saelemaekers etter åtte minutter, men belgieren traff ikke skikkelig. Deretter tok Juventus over og et frispark fra Pjanic var nære ved å gi gjestene ledelsen, før Ronaldo også var være ved å skru en ball inn i det lengste hjørnet. Milan kom til noen avslutninger fra distanse, blant annet ved Zlatan, men Szczesny hadde god kontroll før drikkepausen. Like etter den spilte Milan seg til sin første store mulighet i kampen når et innlegg fra Theo Hernandez fant Zlatan i boksen, og sistnevnte avsluttet mot det lengste hjørnet. Igjen var Juves keeper på plass og han holdt også ballen fremfor å gi en retur ut i rommet hvor Paqueta jaktet mål. Inn mot pause tok gjestene over igjen og kom til noen brukbare avslutningsmuligheter ved Danilo og Higuain, men det første ble stoppet av Kjær og Donnarumma hadde god kontroll på Higuains skudd. Milan var det eneste laget til å få ballen i nettet, men Ibrahimovics scoring ble avblåst for offside etter at svensken timet løpet litt for dårlig på Paquetas flotte gjennomspill.

Dermed stod det 0-0 til pause, men etter hvilen skulle oppgjøret ta fullstendig fyr. Et strålende soloraid fra Adrien Rabiot med en påfølgende suser sørget for at Juventus tok ledelsen bare to minutter etter hvilen! Romagnoli gjorde en litt svak vurdering og ga Rabiot for mye plass til å skyte, og dermed var Donnarumma sjanseløs. Bare noen minutter senere bommet stopperne på ny, når en lang ball inn i bakrom fant Ronaldo samtidig som Milans stoppere gikk i duell med hverandre. Alene med Donnarumma satte Ronaldo inn 2-0, til tross for at keeperen var på ballen. Dermed så det veldig mørkt ut for Milan med en drøy halvtime igjen.

I det vi rundet timen forsøkte Rebic å bryste ballen på mål, før ballen gikk i en motspiller og ut av spill. Rebic fikk det gule for viljehands og spillet så ut til å skulle gjenopptas, men VAR tok en nærmere titt på situasjonen og kunne konkludere med at det var Bonuccis hånd som var på ballen og at Rebic kun hadde brukt brystet. Dermed ble det dømt straffespark til Milan, og denne gang var Zlatan iskald fra straffemerket! Dermed var snuoperasjonen i gang og bare minutter senere tråklet Franck Kessie seg gjennom Juve-forsvaret og satte inn 2-2, etter å ha blitt satt opp av Ibrahimovic! Juventus virket å være i sjokk og nesten umiddelbart etter avspark utnyttet Leao et noe uoppmerksomt forsvar og satte fart mot mål, før han skjøt via en Juventus-spiller og i mål. Dermed hadde Milan snudd til 3-2 i løpet av bare seks minutter!

Milan fortsatte å kjøre på og Rebic var nær scoring kort tid etter, men denne gang gjorde Szczesny en god redning. Begge lag gjorde en del bytter med omlag 20 minutter igjen å spille, og Juventus var på et tidspunkt nær en utligning, men Donnarumma gjorde en strålende redning etter Ruganis heading og det skulle i stedet bli Milan som fant veien til nettmaskene på ny. En stygg feil fra innbytter Alex Sandro forærte Bonaventura ballen inne i 16-meteren, og italieneren satte opp Ante Rebic alene foran mål. Der var den innlånte spissen iskald og banket ballen ned i det nærmeste hjørnet! 4-2 var et faktum og derfra og inn hadde Milan forholdsvis god kontroll, sett bort fra en klar offsidescoring fra Ronaldo. Seieren gjør at Milan er oppe på femteplass før Napoli og Roma spiller sine kamper i kveld, og håpet om spill i Europa lever virkelig før Milan skal møte nettopp Napoli i neste serierunde.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page