top of page

Milan ser mot fremtiden


Milan skal ha innledet samtaler med Ajax og River Plate for å få på plass to unge forsterkninger foran neste sesong. 

Spillerne det er snakk om er Anwar El Ghazi og Emanuel Mammana, to spillere som har vært nevnt gjentatte ganger gjennom forrige overgangsvindu uten at avtaler ble undertegnet.

Til sommeren vil i følge Tuttosport dette være spillerne som Adriano Galliani vil holde fokuset sitt på.

Ajax krever rundt €10 millioner for El Ghazi og har nylig uttalt at de er klare for å innlede samtaler med interesserte klubber ved sesongslutt.

Milan hadde lørdag atter en gang speidere på plass i Nederland for å følge den 20 år gamle kantspilleren i kampsituasjon.

Samme avis mener å vite at spilleren allerede er enig med Milan om betingelsene i hans kontrakt, en kontrakt som vil gi El Ghazi €2 millioner i året i 5 år.

Tuttosport skriver også at Milan ønsker en ny makker til Alessio Romagnoli og valget skal ha falt på Mammana fra River Plate, og samtaler mellom klubbene skal allerede være innledet.

Den argentinske klubben forbereder seg allerede på et liv uten sin venstreback Leonel Vangioni som slutter seg til Milan ved sesongslutt når hans kontrakt med River Plate går ut. Det er ventet at Emanuel Mammana vil koste Milan rundt €10 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page