top of page

Milan-Pescara: Statistikk


Til tross for at lagene sjeldent har tilhørt samme divisjon er det flere interessante poenger å ta tak i foran kampen mot Pescara i ettermiddag. 

Mens gjestene stort sett har flydd mellom divisjonene og kun har klart å holde seg i Serie A ved to anledninger, har Milan vært en av landets største klubber i en årrekke.

 1. Milan har slått Pescara i elleve av tolv oppgjør lagene seg i mellom i Serie A. Delfinenes eneste seier kom tilbake i 1979 og Milan er deres verste motstander på gressteppet.

 2. I samtlige av disse tolv oppgjørene har Milan scoret mål, totalt 38 ganger. Det er fem mer enn noe annet lag Pescara har møtt på sine ferder i Serie A. På de fem siste interne oppgjørene har Milan i snitt scoret 4.6 mål per kamp.

 3. Milan har vunnet sine tre siste hjemmekamper i ligaen. Forrige gang laget klarte å vinne fire kamper på rad på San Siro var i mai 2014.

 4. Milan er laget som har scoret flest mål utenfor sekstenmeteren denne sesongen med sine seks, mens Pescara har scoret samtlige ni mål inne i feltet.

 5. Milan har tatt ledelsen seks ganger i årets sesong og vunnet samtlige oppgjør.

 6. Milan er det mest effektive laget i Serie A og har en uttelling på 9.5%, mens Pescara er ligaenes svakeste med sin uttelling på 8%.

 7. En av årsakene til lagets uttelling er Carlos Bacca, som scorer på 46.2% av sine avslutninger. Det er best av alle spillerne i Serie A som har fire mål eller mer.

 8. Dessverre har det stagnert litt for colombianeren i det siste. Han åpnet med seks mål på de første syv kampene, men har nå ikke scoret på de siste tre. Hvis han ikke scorer mot Pescara tangerer han sin egen rekord fra mars i år, med fire kamper uten mål.

 9. Alessio Romagnoli kommer til å få sin Milan-kamp nummer 50 mot Pescara (alle turneringer).

 10. Dagens managere har spilt mot og møtt hverandre utallige ganger i Serie A, men dette er første gangen Massimo Oddo og Vincenzo Montella møtes som managere.

 11. Massimo Oddo spilte 56 seriekamper for Milan og scoret to mål.

 12. Da Vincenzo Montella ledet Fiorentina møtte han Pescara. I 2012/13 tapte han 2-0 hjemme og vant 5-1 på bortebane.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page