top of page

Milan og Roma enige om overgang


Stephan El Shaarawy skal være svært nære en permanent overgang til Roma. 

Roma og Milan skal ha blitt enige om detaljene i avtalen som bringer Stephan El Shaarawy til den evige stad på permanent basis.

23-åringen var utlånt til Monaco første halvdel av forrige sesong, men suksessen uteble og den lille faraoen returnerte til Italia. I slutten av januar ble han klar for et seks måneders utlån til Roma, og har hadde angriperen langt større suksess. Totalt ble det åtte scoringer på seksten kamper for laget som havnet på tredjeplass.

I følge La Gazzetta dello Sport betaler Roma € 13 millioner for spilleren, en sum som var forhåndsbestemt i utlånsavtalen. Milan kan dog ikke forvente seg å få hele summen med en gang.

Betalingsplanen ventes å være tilsvarende den Milan har på Alessio Romagnoli, hvor € 25 millioner skal betales over fem år.

Milan kjøpte Stephan El Shaarawy fra Genoa for € 20 millioner i 2011 ( € 10 milioner pluss Alexander Merkel), men skader og utenomsportslige hendelser preget hans år i Milano. Italieneren scoret totalt 21 mål på 82 seriekamper for klubben, hvor sesongen 2012/13 var hans beste i Milan-drakta. Stephan El Shaarawy scoret 16 seriemål og var en viktig bidragsyter til lagets foreløpig siste deltakelse i Champions League den påfølgende høsten.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page