top of page

Milan mot Torino i Coppa Italia


To tidligere Milan-profiler gjorde i går opp om retten til å spille på San Siro i neste runde av Coppa Italia. 

Under ledelse av fjorårets Milan-manager Sinisa Mihajlovic hadde Torino store problemer med å slå ut Pisa i fjerde runde, men etter ekstraomganger endte til slutt 4-0 på eget gress. Dermed ble det ingen skalp for Gennaro Gattuso og hans Pisa, som i tillegg sliter på nedre halvdel i Serie B.

Torino kom inn i cupen i tredje runde hvor de beseiret Pro Vercelli, også det på hjemmebane. Åttendedelsfinalen mot Milan spilles på San Siro 11. januar. Under Sinisa Mihajlovic spilte Milan seg frem til finale i fjor(serberen fikk sparken før selve finalen), men Juventus ble for sterke og vant 1-0.

Mihajlovic og hans Torino har overbevist stort så langt og er nummer fem i Serie A, kun fire poeng bak Roma & Milan på delt andreplass. Laget har scoret nest flest mål denne høsten, kun slått av Roma. Milan og Torino møttes på San Siro i sesongåpningen, og i den kampen trakk Milan det lengste strået og vant kampen 3-2. Hjemmelaget ledet da 3-1 og hadde kontroll på oppgjøret, men Torino reduserte en gang i tillegg til å misbruke et straffespark på overtid.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page