Milan med ny seier i sesongoppkjøringen

Milan tok en ny seier i sesongoppkjøringen og det var ungguttene som tok ansvar mot Monza.

I helgen møtte Milan Silvio Berlusconis klubb, Monza, i en treningskamp. Det startet med et smell når Davide Calabria sendte Milan i ledelsen med et langskudd etter bare drøye fem minutters spill. Høyrebacken fikk et strålende treff og sendte ballen ned i det lengste hjørnet fra omlag 25 meters hold.

Deretter måtte Antonio Donnarumma i aksjon, og Milans reservemålvakt gjorde en god redning på det første forsøket fra Lepore. Noen minutter senere var han dog ikke like heldig, og når han bommet med en utrusning stod plutselig målet åpent for Finotto. Dermed stod det 1-1 og det gikk mot pause, men etter 40 minutter tok Daniel Maldini ansvar! Unggutten kombinerte med Lucas Paqueta, før han banket ballen via stolpen og inn fra svært spiss vinkel! Et vakkert mål fra 18-åringen, som skal være ønsket på en låneavtale av en rekke klubber.

Det så lenge ut til at det skulle ende 2-1, men noen minutter før slutt var det tid for et nytt drømmetreff. Nysignerte Pierre Kalulu scoret sitt første i Milan-drakt med en suser fra distanse, og ble med det den andre høyrebacken som scoret for Milan i dette oppgjøret.

Like før slutt tegnet også den lovende unggutten Lorenzo Colombo et utsøkt mål, når han skrudde ballen i krysset fra langt hold! Den fysisk robuste spissen har vist såpass lovende takter at Milan vurderer å ha han som alternativet til Ibrahimovic denne sesongen, all den tid Rebic også er en løsning og Ibra blir ute over tid.