top of page

Milan med i kampen om spansk unggutt


Milan ønsker å forsterke midtbanen med Real Madrid-spiller

Ifølge Calciomercato har Milan kastet seg inn i kampen om å signere Real Madrid-spilleren Dani Ceballos til sommeren. De møter imidlertid har konkurranse fra klubber som Juventus og Liverpool. Dette er ikke første gang Milan blir nevnt sammen med den tidligere Betis-spilleren, ettersom klubben angivelig ville låne 21-åringen i januarvinduet.

Dani Ceballos ble hentet til den spanske hovedstaden for cirka 18 millioner euro i fjor sommer, etter å ha blitt kåret til U21 EMs beste spiller. 21-åringen klarte ikke å ta med seg formen fra det mesterskapet inn i Real Madrid, og har slitt veldig med spilletid ettersom Los Blancos-trener Zinedine Zidane foretrekker en midtbane bestående av Casemiro, Toni Kroos og Luka Modric. I onsdagens 3-1 seier borte mot Leganés fikk Ceballos cirka 29 sekunder spilletid, noe som ikke hjalp på spenningen mellom partene.

Selv om Ceballos altså har slitt veldig med spilletid, blir det nok ikke billig å hente spanjolen. Ryktene vil ha det til at Real Madrid ønsker seg rundt 30 millioner euro for å gi slipp på unggutten.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page