top of page

Milan med full kontroll mot serietoer LazioMilan spilte en svært overbevisende kamp mot serietoer Lazio, og ga seg ikke før det stod 3-0 på Olimpico! Her kan du lese mer om kampen.

Etter en skuffende kamp SPAL var Milan-spillerne ute etter å vise seg frem igjen mot Lazio, og det kan man virkelig si at de gjorde! Det var en noe tam start på kampen, men Milan så solide ut og hadde et lite trykk mot Lazio allerede tidlig i kampen. Det ble skapt få virkelig store sjanser før Hakan Calhanoglu grep muligheten når den bød seg. Tyrkeren fikk ballen fra Zlatan Ibrahimovic, dro seg noen steg inn i banen og fyrte løs fra distanse! Skuddet var innom en motstander og gikk i en bue over Strakosha og inn i nettmaskene.

Drøye ti minutter senere var Saelemaekers på farten ute på høyresiden. Belgieren har nylig signert for Milan på permanent basis og fikk muligheten fra start i dette oppgjøret. Etter 34 minutters spill skaffet han et straffespark når han slo et innlegg som gikk i armen på Stefan Radu. Fra krittmerket var det selvfølgelig Zlatan Ibrahimovic som skulle prøve seg, han var forøvrig tilbake fra start for første gang etter sitt skadeavbrekk. Straffen fra supersvensken var ikke all verden, men det var nok til å snike seg inn bak Strakosha og dermed gikk Milan til pause på 2-0.

Zlatan måtte forlate banen i pausen etter å ha fått seg en smell i leggen, og når Hakan Calhanoglu også måtte ut grunnet en skade var Milan ute begge sine målscorere når andreomgang startet. Milan var likevel det førende laget og spilte seg til en brukbar mulighet ved Bonaventura like etter pause, men skuddet fra omlag 20 meter gikk til side for mål. Ti minutter senere ble Bonaventura igjen satt opp i god posisjon utenfor 16-meteren, men denne gang så han at Ante Rebic var bedre plassert og satte opp innbytteren alene med Strakosha. Kroaten gjorde ingen feil og økte til 3-0. Derfra og ut var det Theo Hernandez som virket mest lysten på scoring og venstrebacken kom seg til to svært gode muligheter etter dype løp, men han klarte ikke omsette noen av dem i scoring. Spesielt den siste var det nærmest utrolig at han ikke satte i nettet, men franskmannen skal ha for det han gjorde i forkant. Alt i alt var det en svært solid prestasjon fra Milan, som nå er oppe på sjetteplass før Napoli og Roma møtes i kveld. Det virker å være nettopp de to Milan konkurrerer med om å havne på femteplass denne sesongen og man går en spennende sesongavslutning i møte!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page