top of page

Milan jobber med kontraktsforlengelse for fem spillereMilan skal være i gang med forhandlingene om kontraktsforlengelse for fem spillere i A-lagstroppen.

Overgangsvinduet er stengt og Milans sportslige ledelse har nå flyttet sitt fokus mot spillestallen og forlengelse av kontrakter. Davide Calabria skal være den som er nærmest å signere en ny avtale, hvor han vil skrive under på en ny avtale som utløper i 2024. Høyrebacken tjener for øyeblikket 1,1 millioner euro i året og ventes å få en betraktelig lønnsøkning når den nye avtalen signeres. Man skal også ønske å forlenge kontrakten til Giacomo Bonaventura, som utløper neste sommer. Hans agent, Mino Raiola, har foreløpig ikke startet samtalene om ny kontrakt og Milan skal ønske å se spilleren tilbake på banen etter sitt lange skadeavbrekk før man signerer en ny avtale.

Suso skal også være blant spillerne som nå er i forhandlinger om ny kontrakt. Spanjolens kontrakt går ut i 2022 og Milan skal ønske å knytte ham til klubben i lengre tid, men det spekuleres i at spilleren vil kreve en lønnsøkning fra 3,5 til 5 millioner euro i året. Gianluigi Donnarumma er den siste etablerte A-lagsspilleren som for øyeblikket skal være aktuell for kontraktsforlengelse og spilleren selv skal ha signalisert at han ønsker å forlenge. Også Daniel Maldini skal være blant spillerne man ønsker å forlenge med, og med sin far som sportsdirektør vil det antagelig være mulig å få gjennomført disse forhandlingene relativt raskt.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page