top of page

Milan jakter uruguayansk breddeholder


Diego Laxalt kan bytte ut Genova med Milano.

Mercatoen går mot slutten, men det er lite som tyder på at Milan er ferdighandlet. Samu Castillejo og Carlos Bacca er ventet å bytte klubb mot at Milan betaler Villareal rundt € 15 millioner, men spanjolen blir neppe den eneste spilleren inn portene på Milanello.

Italienske medier hevder nemlig at Milan har kastet seg inn i kampen om Diego Laxalt. 25-åringen uttalte i forkant av VM at han kunne tenke seg å ta det neste steget, men enn så lenge har hverken Zenit, Sporting eller Lazio kommet til enighet med Genoa. I følge SportItalia har Milan tilbudt € 14 millioner i overgangssum pluss € 4 millioner i bonuser, og detaljene skal gås gjennom i dag.

Genoa skylder Milan € 11 millioner for overgangen til Gianluca Lapadula, og en eventuell overgang for Laxalt vil slette Genoa sin gjeld til Milan. Det er også mulig at Andrea Bertolacci inkluderes i avtalen for å få ned overgangssummen ytterligere. Dersom partene blir enige slutter Laxalt seg til en lang liste over spillere som har spilt for begge klubbene, deriblant Gilardino, Borriello, Birsa og Kucka.

25 år gamle Diego Laxalt kan spille over hele venstresiden og hadde en meget god sesong i fjor hvor han noterte seg for 4 mål og 3 målgivende pasninger på 34 kamper. Det faktum at Ivan Strinic er skadet skal ha påvirket ledelsen i klubben til å se seg om etter enda en spiller som kan bekle venstrebacken.

Uruguayaneren ble først hentet til italiensk fotball av Inter i 2013, men har spilt for Genoa siden januar 2015. På fem år i Italia har Laxalt spilt 130 seriekamper og er i så måte en meget rutinert spiller.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page