top of page

Milan jakter tyrkisk silkefot


Hakan Calhanoglu kan være neste mann inn portene på Milanello. 

I følge den tyske avisen WAZ har 23-åringen gitt grønt lys for en overgang til Milan. Klubbene skal være i forhandlinger og avisen mener å vite at partene kan komme til enighet i løpet av et par dager. Milan må betale Bayer Leverkusen € 25 millioner for spillerens tjenester, mens Tuttomercatoweb hevder at han vil koste rundt € 20 millioner.

Hans agent bekreftet kontakten overfor Reviersport.de.

«Det har vært kontakt. Til tross for det ønsker jeg ikke å kommentere saken ytterligere. Det jeg kan si er at Milan er en topp europeisk klubb.»

Den tyrkiske landslagsspilleren er i utgangspunktet en typisk nummer 10, men han spilt flere kamper i en dypere rolle for sin klubb Bayer Leverkusen. En liten hake er at spilleren har fullstendig blottet for kamptrening på høyt nivå. I februar ble han suspendert i 4 måneder av FIFA på grunn av en overgangssak i 2011.

Hakan Calhanoglu skal angivelig ha vært enig med Trabzonspor om en overgang, men ble likevel værende i sin daværende klubb Karlsruhe. Han mottok € 86 000 for å signere for klubben, men den gang ei.

Den tyrkiske klubben klagde saken inn til FIFA og fikk medhold. Anken ble behandlet i CAS, men også der tapte spilleren. Calhanoglu sa fra seg lønnen fra sin tyske arbeidsgiver under suspensjonen da han mente det var feil at de skulle straffes for tidligere synder de ikke var involvert i.

Fra høsten 2013 og frem til han ble suspendert i februar 2017 var det ingen spillere som hadde scoret flere mål på direkte frispark enn den elegante tyrkeren (11 mål i følge Squawka Football).

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page