top of page

Milan jakter rivalens manager


Maurizio Sarri er ønsket i Mliano.

I følge Tuttosport skal nemlig ledelsen i Milan se på Gennaro Gattuso som en midlertidig løsning, og de langsiktige planene inkluderer Napoli-sjefen. Sarri har hatt stor suksess med napolitanerne siden han ble ansatt i 2015 og har etablert laget i toppen av italiensk fotball.

Allerede ved sesongslutt skal Milan forsøke å lokke Sarri bort fra San Paolo og nordover til San Siro. Den kinesiske ledelsen skal stå klar med en kontrakt verdt € 3.5 millioner per sesong, noe som vil være en dobling av Sarri sin nåværende lønn. 59-åringen har en utkjøpsklausul på rundt € 8 millioner i avtalen med Partenopei som strekker seg ut 19/20-sesongen.

Det er ikke første gang den offensive italieneren blir linket til managerjobben i Milan. Da Silvio Berlusconi satt som President og skulle erstatte Filippo Inzaghi for 2.5 år sidenskal den tidligere Empoli-sjefen ha vært nær ved å takke ja til jobben, men grunnet deres ulike politiske syn ble det aldri noe av. Silvio Berlusconi har vært Italias statsminister i tre perioder og er leder for det høyreorienterte partiet Forza Italia, mens Sarri heller mot venstresiden.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page