top of page

Milan jakter Morata


Milan vurderer nok en gang den spanske angriperen.

Det melder Sky Italia. For en tid tilbake kom det frem at Milan i fjor sommer betalte honorar til hans agent uten at det ble noe av overgangen. Istedet gikk Morata til Chelsea og Premier League, mens Milan signerte Andre Silva og Nikola Kalinic. Ingen av de tre har vært noen stor suksess i sin første sesong i ny klubb. Morata åpnet sterkt etter overgangen fra Real Madrid verdt € 60 millioner, men i 2018 er det kun blitt 3 scoringer og 25-åringen endte på 15 mål på 48 kamper i alle turneringer. Det Milans to angripere har levert trenger vi ikke å gå mer inn på her, men det er en dårlig bevart hemmelighet at klubben nok en gang jakter angriperen som skal skyte dem tilbake til Champions League.

I følge Sky var Marco Fassone og Massimiliano Mirabelli i møte med Beppe Pozzo, agenten til Alvaro Morata, på tirsdag. Partene møttes på Casa Milan for å diskutere en potensiell retur til Italia for spanjolen som spilte 97 kamper for Juventus i perioden 2014-2016.

Alvaro Morata, som ble vraket til den spanske VM-troppen, skal være misfornøyd med tilværelsen i London og en retur til Italia kan være et alternativ. Juventus skal også se på muligheten for å bringe ham tilbake til Torino.

Milan vil neppe ha råd til å betale prislappen på € 60 millioner med en gang, men en låneovergang med obligasjon på kjøp kan være løsningen.

Andre aktuelle angripere nevnes å være Mario Mandzukic (Juventus), Ciro Immobile (Lazio), Simone Zaza (Valencia) og Andrea Belotti (Torino). Samtlige, bortsett fra en aldrende Mandzukic, vil være kostbare signeringer.

1 visninger0 kommentarer

Komentarze


bottom of page