top of page

Milan jakter landslagsangriper


Det går mot en sommer med store omveltninger i Milans angrepsrekke og en italiensk landslagsangriper kan være på vei inn portene på Milanello. 

Spilleren det er snakk om er Ciro Immobile som denne våren har vært utlånt til Torino. Der ble det fem scoringer og tre målgivende pasninger på fjorten seriekamper, men spissen skal ha større ambisjoner enn å spille for lillebroren i Torino.

Adriano Galliani skal være meget interessert i å sikre seg 26-åringen og er villig til å betale de € 11 millionene Sevilla krever for den bevegelige spissen. Et salg av M´baye Niang vil være nok til å finansiere et kjøp av angriperen i tillegg til at man vil ha midler til å forsterke andre posisjoner. Også Lazio følger Immobile´s situasjon nøye.

Ciro Immobile er for øyeblikket sammen med resten av det italienske landslaget i Frankrike, hvor det foreløpig har blitt 15 minutter som innbytter i 2-0 seieren over Belgia i den første kampen. I 1-0 seieren mot Sverige ble Simone Zaza foretrukket som innbytter.

Ciro Immobile skapte seg for alvor et navn da han hamret inn 23 mål i Serie A for Torino i 2013/14-sesongen, og det førte til at Borussia Dortmund slang € 18 millioner på bordet. Den første sesongen i Tyskland ble ingen suksess og sommeren 2015 ble han lånt ut til Sevilla. Her spilte han et gitt antall kamper som utløste en kjøpsklausul, men angriperen fikk det ikke til å stemme i Spania heller. I januar 2015 ble Immobile lånt ut til gamleklubben Torino.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page