top of page

Milan jakter brasiliansk driblefant


En landsmann kan bli Leonardo sin første signering.

I går kveld ble Leonardo presentert som klubbens nye sportsdirektør, og 48-åringen er allerede godt i gang med klubbens Mercateo. La Repubblica melder nå at den første signeringen kan bli Bernard.

Den 25 år gamle venstrevingen har spilt over 150 kamper for ukrainske Shakthar Donetsk siden overgangen fra Atletico MG for € 25 millioner i 2013, men er nå kontraktsløs og kan hentes gratis. Det meldes at Chelsea også har mannen med 14 landskamper for Brasil på radaren.

Det er mange spekulasjoner vedrørende fremtiden til Leonardo Bonucci, noe sportsdirektøren bekreftet i går. Dersom han forlater klubben og Milan ikke makter å få Mattia Caldara i retur som en del av avtalen, tror Gazzetta dello Sport at radaren vil rettes mot Sevilla og danske Simon Kjær. Han kan også være en erstatter for Gustavo Gomez og/eller Cristian Zapata, som også blir linket bort fra klubben. Gomez er «som vanlig» nær ved å signere for Boca, mens Zapata er ønsket både av Toulouse og gamleklubben Udinese. Corriere dello Sport hevder at dersom Daniele Rugani takker nei til Chelsea og blir værende, kan Juventus være villige til å la Caldara dra i bytte mot Bonucci.

Gennaro Gattuso skal være lunken til å la Andrea Bertolacci forlate klubben etter det han har vist så langt i sesongoppkjøringen, men det ser ikke ut til å skremme bort Genoa. Midtbanespilleren var på lån der forrige sesong, og selv om forhandlingene brøt sammen tidligere i sommer melder Gazzetta at Genoa vil forsøke på nytt. Nå som Milan Badelj skal være så godt som klar for Lazio kan det tyde på at Milan har et ekstra sterkt ønske om å beholde både Bertolacci og Locatelli, som har vært ryktet bort i hele sommer.

De siste dagene har det også blitt nevnt at Lucas Biglia skal ha bedt gamleklubben Lazio om å hente ham tilbake til den evige stad, men dette ble avvist av hans agent. I følge MilanNewsIt er argentineren fornøyd i klubben, han ønsker å bli værende og håper på en god sesong for Rossoneri.

Dersom Milan klarer å selge noen av sine spillere kan det være duket for en ny stjernespiss, og Tuttosport melder at Rademel Falcao kan være mannen det satses på dersom Gonzalo Higuain velger Chelsea. Leonardo uttalte i går at det neppe var penger til å signere en stor spiller med mindre andre forsvinner først, noe som fyrer opp om ryktene rundt Nikola Kalinic og Andre Silva. Det skal fortsatt pågå forhandlinger om førstnevnte med Atletico Madrid, mens det er noe mer rolig rundt portugiseren. Wolverhampton har blitt nevnt tidligere i sommer, og den nyopprykkede Premier League-klubben har fortsatt til gode å hente en angriper som skal skyte dem til ny kontrakt.

1 visninger0 kommentarer

تعليقات


bottom of page