top of page

Milan interessert i Ozyakup


Milan er en av flere klubber som jakter Oguzhan Ozyakup.

I hvert fall om man skal tro spillerens agent. Tuttomercatoweb gjengir et intervju gjort med Liverpool Echo, hvor det skrives at interessen er stor for den tyrkiske landslagsspilleren.

«Jeg kan bekrefte at både Lazio, Marseille, Everton, Milan og Valencia følger med på Oguzhan og de har alle vist sin interesse. Vi kommer til å ta en avgjørelse i løpet av to uker.»

Oguzhan Ozyakup er født i Nederland og var innom akademiet til AZ Alkmaar før han i 2011 dro til England og Arsenal, men etter kun ett år i London og 2 offisielle kamper for Arsenal gikk ferden videre til Besiktas hvor han har vært en særdeles viktig spiller i flere sesonger. 25-åringen trives best i en offensiv midtbanerolle og har et flott blikk for spillet, leser situasjoner godt og er involvert i angrep på den siste tredjedelen.

På sine 214 offisielle kamper for sin tyrkiske arbeidsgiver har Ozyakup scoret 27 mål og levert 49 målgivende pasninger, men kontrakten går ut ved sesongslutt og det blir neppe mange flere før han vender snuten mot nye utfordringer.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page