top of page

Milan i samtaler med Viola


Milan innleder forhandlinger med Fiorentina om Nikola Kalinic. 

Spissen, som for øvrig scoret mot Milan i lagenes forrige møte, skal være sterkt ønsket av Vincenzo Montella. Milans nåværende manager forsvant fra samme rolle i Firenze kun et par måneder før kroaten kom til klubben, men skal være en stor fan av spissen.

Kalinic er sett på som en meget viktig spiller for Fiorentina, og ledelsen i klubben er svært lite lysten på å kvitte seg med spissen som scoret 15 seriemål forrige sesong. Til tross for dette har deres sportsdirektør Pantaleo Corvino i følge calciomercato.web vært i samtaler med Milan i dag.

29-åringen har fått en prislapp på rundt € 30 millioner og det er tvilsomt at Viola vil fire særlig mye på det kravet. Milan skal være klare for å tilby € 20 millioner pluss € 5 millioner i prestasjonsbaserte bonuser, men om ikke Firenze-klubben biter på kan ett annet være å tilby Gianluca Lapadula som en del av avtalen.

Ettersom både Carlos Bacca og nevnte Lapadula linkes bort fra klubben ønsker Vincenzo Montella en mer erfaren angriper til å støtte nyinnkjøpte Andre Silva. Manageren ser på Nikola Kalinic som en ideell spiller på grunn av hans fysikk og tekniske repertoar.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page