top of page

Milan i samtaler med ConteAC Milan har kontaktet Antonio Contes representanter for å høre om suksessmanageren kan lokkes til San Siro.

Det melder italienske Calcio Mercato. Den nåværende Chelsea-manageren er blitt pekt ut som Milans førstevalg til å ta over som manager fra og med neste sesong. Fassone har vært overbevist om at Conte er drømmetreneren for «nye Milan» lenge før Montella fikk sparken. Dette tyder på at Gattuso ikke er tiltenkt som noen langsiktig løsning, da han i tillegg har fått en kontrakt som kun strekker seg ut inneværende sesong.

Milan-direktør Massimiliano Mirabelli dro til London for å overvære Englands privatlandskamp mot Brasil på Wembley tidligere denne måneden, og han tok seg også tid til å møte Contes representanter. Selv om italieneren ledet Chelsea til Premier League-tittelen forrige sesong, så har det svirret rykter om hvor stor tillit han har i London-klubben. 48-åringen har vært i disputt med klubbledelsen i sommer på grunn av hvordan han behandlet Diego Costa, og på mangelen av forsterkninger etter at spanjolen meldte overgang til Atletico Madrid.

Tidligere i år ble det spekulert i om naborival Inter sto klar med en lønn på 2,5 millioner kroner i uken for å sikre seg Conte. Men det spørs om det fortsatt er interesse etter deres gode start på Serie A-sesongen.

Kilder: Daily Mail, Calcio Mercato.

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page