top of page

Milan i kontakt med argentiner


Milan kan ha funnet mannen som skal lede det rødsorte angrepet.

Spilleren det er snakk om er ingen ringere enn Gonzalo Higuain, midtspissen som spiller for de regjerende mesterne Juventus. I følge Gianluca Di Marzio hos Sky Sports Italia ringte Giuseppe Marotta, sportssjef i Juventus, til Leonardo for å gratulere ham med en tilsvarende rolle for Milan. Dette er enda ikke bekreftet, men flere medier melder at brassen blir presentert i løpet av uken.

Samtalen skal deretter ha sporet over til Pipita, som meget vel kan bli overflødig nå som Juventus har sprengt banken og hentet Cristiano Ronaldo til klubben.

I følge Gazzetta dello Sport har Milan vært i kontakt med Gonzalo sin bror og agent, og tilbudt en fireårsavtale verdt € 4.5 millioner per sesong. Dette er langt unna hans nåværende lønn på € 7.5 millioner i Juventus, men spissen skal være åpen for en overgang og forhandlingene fortsetter.

Maurizio Sarri, nyansatt manager i Chelsea, ønsker en gjenforening med sin tidligere elev og kan være med på å bringe både lønn og overgangssum opp. Bianconeri krever € 60 millioner for sin argentinske stjerne, noe som kan bli et problem for Milan. En overgang vil sannsynligvis i stor grad finansieres ved salg av andre spillere.

Gonzalo Higuain ble introdusert for Europa da han ble hentet fra River Plate til Real Madrid for € 12 millioner i januar 2007. Etter 6.5 år, 264 kamper, 122 scoringer, 56 målgivende pasninger og blant annet tre seriegull gikk turen til Serie A og Napoli, som la € 39 millioner på bordet. Higuain ble en enorm suksess for Partenopei, og da han ble solgt til Juventus for enorme € 90 millioner hadde han bokført seg for 92 scoringer og 26 målgivende pasninger på 147 kamper.  30-åringen har også levert varene i Torino og står med 55 mål og 12 målgivende på 105 kamper, men nå kan det gå mot ett nytt klubbskifte for argentineren som har tre år igjen av den lukrative avtalen med Juventus.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page