top of page

Milan i forhandlinger med Liverpool


Etter et par imponerende forestillinger av Mario Balotelli er det mye som tyder på at han blir værende på Milanello.

For et par uker siden var det utenkelig at Mario Balotelli skulle få lov til å bli værende i Milano etter sesongslutt, men noen gode prestasjoner i det siste har fått mye til å snu.

Først hadde angriperen et positivt innhopp mot Atalanta som førte til at han fikk starte mot Juventus, Sampdoria og sist mot Carpi. Balotelli har vist at han er villig til å legge ned en solid arbeidsinnsats for klubben og han kan faktisk bidra med noe annet enn småsutring og latskap.

Mario Balotelli mistet store deler av høsten grunnet skade og sykdom, og har kun startet 6 seriekamper for Milan. 12 ganger har han kommet inn fra benken og han har notert seg for en scoring og en assist i seriespill.

Det er langt fra imponerende, men alle vet at potensialet er der og når han er i 100% fysisk forfatning, finner sin plass i laget og er tilstede mentalt er potensialet enormt.

Jurgen Klopp ønsker ikke italieneren velkommen tilbake til Liverpool og en overgang virker å være sikker uavhengig av hvor det blir, også Lazio og franske Monaco skal ha spissen på blokka. Milan skal være interessert i å låne spilleren i ytterligere en sesong, men om Liverpool setter seg på bakbeina i forhold til et nytt lån er det ventet at Mario Balotelli vil koste rundt € 7 millioner. For ordens skyld betalte Liverpool € 20 millioner når de hentet angriperen fra Milan sommeren 2014.

I tillegg må angriperen belage seg på et ørlite lønnskutt. I kontrakten han har med den engelske klubben tjener Mario Balotelli rundt € 4.7 millioner årlig. Carlos Bacca er Milans best betalte spiller med € 3.5 millioner årlig og Mario Balotelli kan neppe kreve noe mer enn hva colombianeren har. På den andre siden er Mino Raiola en mester ved forhandlingsbordet og får ofte frem en god avtale for sine klienter.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page