top of page

Milan henter lovende kroat


Milan henter Antonio Mionic.

Det melder blant andre den italienske sportsjournalisten Simone Basilico, som skriver for Spazio Milan og Sprint Lombardia. Flere uavhengige Milan-nettsider skriver det samme.

Antonio Mionic er 16 år gammel (født 31.05.01) og kommer fra den kroatiske klubben Istra 1961. Han skal være en svært lovende spiller med gode tekniske ferdigheter, og som trives aller best i en offensiv rolle sentralt på midtbanen. I fjor sommer var han på prøvespill hos Genoa og det meldes at også Atalanta har vært interessert, men Milan skal ha trukket det lengste strået.

Det er ikke kjent om kroaten slutter seg til Milan umiddelbart eller om overgangen finner sted først ved sesongslutt. Kroatiske medier hevder at kontrakten med Istra 1961, som strakk seg ut neste sesong, ble terminert på grunn av økonomiske problemer. Flere profilerte spillere har som en følge av dette nylig forlatt klubben, som i skrivende stund er nummer 9 i den kroatiske toppdivisjonen. Det tyder med andre ord på at han vil slutte seg til Milan i løpet av januar. I følge Transfermarkt har Mionic allerede sluttet seg til laget.

Antonio Mionic er naturlig nok ikke tiltenkt en rolle rundt A-laget, men kommer heller til å bli en del av Alessandro Lupi sin Primavera-tropp.

2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page